Kursus i Hvidvaskloven

Kursus i samarbejde med Creditro

I 2023 afholder Contar kurser om implementering af Hvidvaskloven i revisions- og bogføringsvirksomheder. Undervisningen vedr. kundekendskabsprocedurerne tager udgangspunkt i Creditros KYC løsning.

Alle kurserne er fra: kl. 9 – 16, og der udstedet kursusbevis på 7 timers undervisning.

Pris: Medlemmer af FDR eller Cereda og kunder hos Creditro kr. 1.975 / Øvrige kr. 3.500

Tilmeld dig via formularen til højre

Der er planlagt kurser på følgende datoer:

  • 31. marts 2023 –  København og online
  • 29. juni 2023 – København og online
  • 13. september 2023 – Fredericia og online
  • 4. december 2023 – København og online

Tilmelding til kursus eller workshop

Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. Læs mere i vores Persondata- og fortrolighedspolitik.

Ved at klikke på ”Send” nedenfor, giver du samtykke til, at Contar ApS må gemme og behandle de personlige oplysninger, du har angivet herover, til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.

5 + 2 = ?

Det siger tidligere kursister om kurserne:

Tanja Madsen, TalTanja

”For mig er emnet Hvidvask lidt noget hokus-pokus, så jeg havde brug for en afklaring.

Carstens måde at gennemgå stoffet på er klar og tydelig. Han er god til at gøre tingene forståelige, han er behagelig som person, og så er han god til at samle trådene.

Jeg har deltaget i andre af Carstens kurser, og ved, at han sætter sig grundigt ind i nye ting, så derfor valgte jeg også at deltage i hans Hvidvaskkursus.

Det har i øvrigt også betydet, at jeg har fået et godt grundlag for at forstå opdateringer til reglerne. Her oplever jeg, at andre bliver frustrerede, fordi de ikke har fået forklaret det basale på samme måde, som jeg har. For mig har kurset betydet, at jeg oplever en følelse af ro, og det står klart og tydeligt for mig, hvordan jeg skal agere”

Ritva Gregersen, RG Regnskabsservice

”Jeg har tidligere deltaget på Carstens kurser, så da kurset om Hvidvask blev udbudt, var det helt naturligt for mig også at tilmelde mig dette kursus med Carsten som underviser.

Med Carsten ved man, at han har sat sig 100% ind i tingene – ellers holder han ikke et kursus. Han formår at gennemgå tingene i let forståeligt sprog, og er virkelig god til at forklare de komplekse ting og komme med gode eksempler. Han er ekstrem kompetent.

Det betyder, at jeg nu ved præcis, hvad der skal til for at tilfredsstille Finanstilsynet??. Jeg vil helt klar tilmelde mig, når Carsten udbyder opdateringskurser om Hvidvask”

Linda Hartsø, LH Revision ApS

”Emnet er pivsvært for os talfolk, så jeg tilmeldte mig kurset for at få indsigt i, hvad loven omhandler.

Carstens plancher er nemme at forstå, han er god til at gennemgå stoffet og han gør alt, hvad han kan, for at få alle med.

Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre revisorer og bogholdere, og jeg vil selv se frem til, at der måske kommer et kursus, der helt praktisk viser, hvordan man laver en indberetning”

Statsautoriseret revisor Bent Andrup

”Carsten er meget grundig, han sidder med i mange faglige udvalg og er altid up-to-date. Han har derfor også øje for detaljer, som vi andre som ’almindelige brugere’ ikke lige hæfter os ved.

Det formår han at formidle på en klar og tydelig måde, så alle deltagere får indblik i, hvad man skal gøre. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at deltage på Carstens kurser”

Carsten Hedegaard Fohlmann er uddannet Cand.merc.aud og driver bogførings- og revisorvirksomheden Contar ApS. Carsten er næstformand i Foreningen Danske Revisorer og står bl.a. bag deres medlemsværktøjer Hvidvaskpakken og Persondatapakken til overholdelse af de pågældende lovgivninger samt kvalitetssikringssystemet for godkendte revisorer – FDR-audit.

Carsten har repræsenteret Foreningen Danske Revisorer i Finanstilsynets Hvidvaskforum+. Carsten har udviklet og vedligeholder Hvidvaskpakken for FDR-Foreningen Danske Revisorer og Cereda, samt afholder en kurser og workshops for medlemmerne af de to foreninger.