Iværksætter

shutterstock_46465705Rådgivning til iværksættere:

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed, eller lige er startet kan vi hjælpe dig med at komme rigtigt igang. Som nybagt virksomhedsejer er der mange ting man skal huske at have styr på. Det kan være svært at komme igang med forretningsplanen og det tager tid at skrive den, men det er vores erfaring at det er guld være at have brugt den tid inden virksomhedens start. Vores mangeårige samarbejde med bankerne gør også at vi kan rådgive om hvordan du får banken med på dine virksomhedsplaner – det er ikke nemt og kan ikke altid lade sig gøre, men din odds for at banke vil hjælpe med at finansiere din virksomhed bliver væsentlig større når du kan præsentere en gennemarbejdet forretningsplan og budgetter.

Hvis du er iværksætter tilbyder vi dig et gratis møde, hvor vi giver feedback på dine ideer. Klik her for at udfylde vores kontaktformular, så ringer vi tilbage for at aftale et tidspunkt.

Du kan også tilmelde dig et af vores gratis iværksætterseminarer, hvor vi og andre rådgivere bruger et par timer på at give jeg nyttig viden til opstart af egen virksomhed. Læse mere om vores iværksætterseminarer her.