Om os

Om Contar ApS

Contar ApS udfører bogførings- og regnskabsopgaver. Vi varetager outsourcing af regnskabsafdelingen for virksomheder, foreninger og selvejende institutioner.

Hos Contar kan du få alle de klassiske ydelser inden for økonomistyring og administration – og lidt til.

Vi tager os af alt fra bogholderi til rådgivning om de fleste områder inden for økonomi. Som kunde hos os får du både styr på likviditeten og debitorerne – og så hjælper vi dig med at holde kreditorerne i godt humør.

Vores kundeportefølje er bred! Vi hjælper blandt andre arkitekter, kunstnere, psykologer, udlejningsejendomme, håndværkere, translatører, handelsvirksomheder, idrætsklubber og foreninger.

Contar Regnskab (CVR nr. 1743 0335) blev etableret i 1994 af Carsten Hedegaard Fohlmann og har siden hjulpet virksomheder og foreninger med deres bogføring og regnskab. I 2014 er virksomheden omdannet til anpartsselskabet Contar ApS (CVR nr. 3583 9437).

I Contar tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes behov, så vi kan skræddersy en professionel og individuel løsning hver gang.

Vi arbejder ud fra tre overordnede krav til os selv

 • Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden.
 • Vi stræber efter god kommunikation, hvor det sikres, at begge parter forstår budskaberne.
 • Vi vedligeholder og udvider vores kompetencer løbende.

 

Mission

Contars mission er at medvirke til at mindre erhvervsdrivende, foreninger og selvejende institutioner får en lettere hverdag, hvor de skal bruge mindst muligt tid på administration, og ikke har unødige bekymringer om økonomien på grund af manglende overblik.

Det vil Contar gøre ved at tilbyde at være sparringspartner og rådgiver for vores kunder i spørgsmål om økonomi, regnskab og administration. Ved at leverer rådgivning og andre ydelser af høj standard, som giver kunden tryghed.

 

Vision

Det er Contars vision at det bliver mere naturligt for mindre erhvervsdrivende, foreninger og selvejende institutioner at have fagpersoner til at lave de administrative opgaver for dem, således at ledelsen kan koncentrer sig om at udfører arbejdet inden for deres kernekompetencer.

Contar vil være kendt som en troværdig og dygtig samarbejdspartner i forbindelse med outsourcing af hele eller dele af økonomifunktionen. Contar skal have et ry for at levere kvalitet til tiden.

 

Kundetilgang

Hos Contar tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes behov, så vi kan skræddersy en professionel og individuel løsning hver gang. Vi varetager outsourcing af hele regnskabsafdelingen for nogle kunder og tilbyder undervisning i bogføring samt holder seminarer om økonomistyring for kunder, der selv ønsker at så for bogholderiet.

 • Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov.
 • Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden.
 • Vi stræber efter god kommunikation, hvor det sikres, at begge parter forstår budskaberne.

 

Medarbejderudvikling

For Contar er det vigtigt, at følge med udviklingen og holde sig opdateret, så vi kan videreudvikle de løsninger vi tilbyder vores kunder. Det gør vi ved at hente inspiration i branchen gennem deltagelse i erfagrupper og via tillidsposter i branchespecifikke bestyrelser.

 • Vi vedligeholder og udvider vores kompetencer løbende.
 • Vi videreuddanner vores medarbejdere via kurser og efteruddannelse.

Contar ønsker at bidrage til at sikre branchens fremtid ved at ansætte elever. På den måde er vi med til at uddanne morgendagens arbejdskraft og derved hjælpe vores elever til at få en god uddannelse og en plads på arbejdsmarkedet.

 • Vi er med at sikre økonomiuddannede i fremtiden, ved at ansætte elever.
 • Vi bidrager til at forny branchen ved at uddanne elever, som tilfører ny viden fra uddannelsesinstitutionerne.

 

Samfundsansvar (CSR)

Contar arbejder for at skabe bedre vilkår for iværksættere og mindre virksomheder ved at tilbyde gratis rådgivning og afholde seminarer for iværksættere og ved at deltage i erhvervsforeningsarbejde.

I lokalområdet støtter vi det frivillige foreningsliv med gratis rådgivning til foreninger i konkrete sager og ved at tilbyde attraktive priser på vores ydelser.

Contar lægger vægt på mangfoldighed og har underskrevet Københavns mangfoldighedscharter. Vi stræber mod at have en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads.

Contar støtter op om det lokale arbejdsmarked, ved at ansætte personale på særlige vilkår eller med tilskud, for at give dem en mulighed på arbejdsmarkedet.

 • Vi ansætter gerne medarbejdere på særlige vilkår eller i arbejdsprøvning, for at give dem en mulighed for at komme tilbage til arbejdsmarkedet eller afprøve egne evner på en arbejdsplads.
 • Vi ansætter personale med tilskud, hvis der er udsigt til efterfølgende fastansættelse eller hvis ansættelsen vil øge medarbejderens kompetenceudvikling eller konkrete arbejdsmarkedserfaring.