Video om: Kravene i Hvidvaskloven til revisions- og bogføringsvirksomheder

Videoen er desværre ikke tilgængelig – der vil komme en ny video i løbet af juli måned 2021. Hvis du ønsker at få besked når den bliver lagt op, så skriv en besked via formularen.


Carsten Hedegaard Fohlmann er uddannet Cand.merc.aud og driver bogførings- og revisorvirksomheden Contar ApS. Carsten er næstformand i Foreningen Danske Revisorer og står bl.a. bag deres medlemsværktøjer Hvidvaskpakken og Persondatapakken til overholdelse af de pågældende lovgivninger samt kvalitetssikringssystemet for godkendte revisorer – FDR-audit.

Carsten repræsenterer Foreningen Danske Revisorer i Finanstilsynets Hvidvaskforum+ og Revisorrådets hvidvaskarbejdsgruppe. Carsten har udviklet og vedligeholder Hvidvaskpakken for FDR-Foreningen Danske Revisorer og Cereda, samt afholder en kurser og workshops for medlemmerne af de to foreninger.

Carsten har skrevet en række artikler om revisorer og bogholderes overholdelse af Hvidvaskloven:

Har du spørgsmål?

Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. Læs mere i vores Persondata- og fortrolighedspolitik.

Ved at klikke på ”Send” nedenfor, giver du samtykke til, at Contar ApS må gemme og behandle de personlige oplysninger, du har angivet herover, til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.

8 + 0 = ?