Rådgivning om overholdelse af hvidvaskloven

Har du fået implementeret hvidvaskloven i din bogholder- eller revisionsvirksomhed?

Book en personlig workshop med Contar’s hvidvaskekspert. Du får udarbejdet en Hvidvaskmanual og tjeklister til vurdering af dine kunder i henhold til kravene i Hvidvaskloven.

Programmet for en workshop kunne være:

  • Udarbejdelse af ”Politik for overvågning og indberetning af mistanke om hvidvask og terrorfinansiering for din virksomhed”
  • Udarbejdelse af ”Forretningsgange for forebyggelse og overvågning”
  • Tjek af kunder og reelle ejere på EU’s sanktionsliste
  • Undersøgelse for Politisk Eksponeret Personer
  • Udarbejdelse af tjekskemaer med risikovurdering mv. på 2-3 kunder
  • Opsamling og hvordan kommer I i mål med resten af arbejdet ?

Når vi er færdige har du fået udarbejde dokumenterne for din virksomhed og er klædt på til at fortsætte med at udarbejde de kundespecifikke vurderinger som Hvidvaskloven kræver.

Vores hvidvaskpakke har ved kontrol hos vores kunder, fået ros af Erhvervsstyrelsen.

Carsten Hedegaard Fohlmann er uddannet Cand.merc.aud og driver bogførings- og revisorvirksomheden Contar ApS. Carsten er næstformand i Foreningen Danske Revisorer og står bl.a. bag deres medlemsværktøjer Hvidvaskpakken og Persondatapakken til overholdelse af de pågældende lovgivninger samt kvalitetssikringssystemet for godkendte revisorer – FDR-audit.

Carsten har repræsenteret Foreningen Danske Revisorer i Finanstilsynets Hvidvaskforum+. Carsten har udviklet og vedligeholder Hvidvaskpakken for FDR-Foreningen Danske Revisorer og Cereda, samt afholder en kurser og workshops for medlemmerne af de to foreninger.

Bliv kontaktet

Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. Læs mere i vores Persondata- og fortrolighedspolitik.

Ved at klikke på ”Send” nedenfor, giver du samtykke til, at Contar ApS må gemme og behandle de personlige oplysninger, du har angivet herover, til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.

4 + 0 = ?