Hvidvaskloven

Carsten Hedegaard Fohlmann er uddannet Cand.merc.aud og driver bogførings-og revisorvirksomheden Contar ApS. Carsten er næstformand i Foreningen Danske Revisorer og står bl.a. bag deres medlemsværktøjer Hvidvaskpakken og Persondatapakken til overholdelse af de pågældende lovgivninger samt kvalitetssikringssystemet for godkendte revisorer – FDR-audit.

Carsten har repræsenteret Foreningen Danske Revisorer i Finanstilsynets Hvidvaskforum+ og Revisorrådets hvidvaskarbejdsgruppe. Carsten har udviklet og vedligeholder Hvidvaskpakken for FDR-Foreningen Danske Revisorer og Cereda, samt afholder en kurser og workshops for medlemmerne af de to foreninger.

Carsten Hedegaard Fohlmann har udarbejdet Hvidvaskpakken for FDR- Foreningen Danske Revisorer og er foreningens ekspert inden for området. Carsten har desuden skrevet en række artikler om revisorer og bogholders overholdelse af Hvidvaskloven:

Persondataloven

Carsten er Persondatarådgiver tilknytte platformen Lexoforms. Lexoforms er udviklet til at understøtte små og mellemstore virksomheders overholdelse af reglerne om persondata.