Kursus og workshop i Hvidvaskloven

Vi afholder løbende kurser og workshops i Hvidvaskloven og Persondataloven for revisions- og bogføringsvirksomheder. Hvis du ikke kan finde et kursus som passer dig /jer, så tøv ikke med at skrive til os. Hvis der er efterspørgsel, opretter vi nye kurser.

Vi har lavet tre korte videoer som introduktion til hvidvasklovens krav til revisorer og bogholdere – se dem her.

Kursus kalender:

Der er ikke planlagt flere kurser i 2023:

Tilmeld dig via formularen til højre så får du besked når der planlægges nye kurser

Har du fået implementeret hvidvaskloven i din bogholder- eller revisionsvirksomhed?

Workshop i Hvidvaskloven for revisions- og bogholdervirksomheder:

Workshoppen veksler mellem gennemgang af relevante dele af hvidvaskloven og tid til at deltagerne kan indlede udarbejdelsen af deres egne dokumenter. Undervisningen tager udgangspunkt i FDR’s paradigme til hvidvaskdokumenter.

Med forbehold for ændringer ser programmet således ud:

  • Introduktion til hvidvaskloven
  • Gennemgang af kravene til virksomhedsvurderingen og start på at udarbejde din egen vurdering
  • Gennemgang af kravene til kundekendskab og -vurderingen samt udarbejdelse en konkret kundevurdering
  • Hvad gør du ved mistanke om hvidvask eller terrorfinansiering
  • Særligt for virksomheder med medarbejder – uddannelse og overvågning af medarbejdere.

Manualen skal udarbejdes individuelt for den enkelte virksomhed, derfor er det ikke forventeligt at deltagerne bliver færdige med deres egne dokumenter på dagen.

Målgrupper: Indehavere eller anden hvidvaskansvarlig i mindre revisions- eller bogholderivirksomheder.

Workshoppen afholdes for mellem 10 og 15 deltagere.

Tilmelding til kursus eller workshop

Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. Læs mere i vores Persondata- og fortrolighedspolitik.

Ved at klikke på ”Send” nedenfor, giver du samtykke til, at Contar ApS må gemme og behandle de personlige oplysninger, du har angivet herover, til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.

5 + 0 = ?

Det siger tidligere kursister om kurserne:

Tanja Madsen, TalTanja

”For mig er emnet Hvidvask lidt noget hokus-pokus, så jeg havde brug for en afklaring.

Carstens måde at gennemgå stoffet på er klar og tydelig. Han er god til at gøre tingene forståelige, han er behagelig som person, og så er han god til at samle trådene.

Jeg har deltaget i andre af Carstens kurser, og ved, at han sætter sig grundigt ind i nye ting, så derfor valgte jeg også at deltage i hans Hvidvaskkursus.

Det har i øvrigt også betydet, at jeg har fået et godt grundlag for at forstå opdateringer til reglerne. Her oplever jeg, at andre bliver frustrerede, fordi de ikke har fået forklaret det basale på samme måde, som jeg har. For mig har kurset betydet, at jeg oplever en følelse af ro, og det står klart og tydeligt for mig, hvordan jeg skal agere”

Ritva Gregersen, RG Regnskabsservice

”Jeg har tidligere deltaget på Carstens kurser, så da kurset om Hvidvask blev udbudt, var det helt naturligt for mig også at tilmelde mig dette kursus med Carsten som underviser.

Med Carsten ved man, at han har sat sig 100% ind i tingene – ellers holder han ikke et kursus. Han formår at gennemgå tingene i let forståeligt sprog, og er virkelig god til at forklare de komplekse ting og komme med gode eksempler. Han er ekstrem kompetent.

Det betyder, at jeg nu ved præcis, hvad der skal til for at tilfredsstille Finanstilsynet??. Jeg vil helt klar tilmelde mig, når Carsten udbyder opdateringskurser om Hvidvask”

Linda Hartsø, LH Revision ApS

”Emnet er pivsvært for os talfolk, så jeg tilmeldte mig kurset for at få indsigt i, hvad loven omhandler.

Carstens plancher er nemme at forstå, han er god til at gennemgå stoffet og han gør alt, hvad han kan, for at få alle med.

Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre revisorer og bogholdere, og jeg vil selv se frem til, at der måske kommer et kursus, der helt praktisk viser, hvordan man laver en indberetning”

Statsautoriseret revisor Bent Andrup

”Carsten er meget grundig, han sidder med i mange faglige udvalg og er altid up-to-date. Han har derfor også øje for detaljer, som vi andre som ’almindelige brugere’ ikke lige hæfter os ved.

Det formår han at formidle på en klar og tydelig måde, så alle deltagere får indblik i, hvad man skal gøre. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at deltage på Carstens kurser”

Carsten Hedegaard Fohlmann er uddannet Cand.merc.aud og driver bogførings- og revisorvirksomheden Contar ApS. Carsten er næstformand i Foreningen Danske Revisorer og står bl.a. bag deres medlemsværktøjer Hvidvaskpakken og Persondatapakken til overholdelse af de pågældende lovgivninger samt kvalitetssikringssystemet for godkendte revisorer – FDR-audit.

Carsten har repræsenteret Foreningen Danske Revisorer i Finanstilsynets Hvidvaskforum+. Carsten har udviklet og vedligeholder Hvidvaskpakken for FDR-Foreningen Danske Revisorer og Cereda, samt afholder en kurser og workshops for medlemmerne af de to foreninger.