Rådgivning om overholdelse af persondataloven

Har du fået implementeret reglerne for persondata i din virksomhed?

Book en personlig workshop med Contar’s persondataekspert. Du får udarbejdet en de krævet fortegnelser, politikker og tjeklister til overholdelse af persondataloven og beskyttelse af de persondata du har i din virksomhed..

Programmet for en workshop kunne være:

  • Udarbejdelse af persondata og behandlingsfortegnelse
  • Udarbejdelse af underdatabehandleraftaler som databehandler.
  • Udarbejdelse af persondatapolitik og interne retningslinjer
  • Udarbejdelse af databehandleraftale til et par kunder.
  • Opsamling og hvordan kommer I, i mål med resten af arbejdet ?

Når workshoppen er omme har du fået udarbejde dokumenterne for din virksomhed og er klædt på til at fortsætte med at udarbejde de kundespecifikke vurderinger som persondatalovgivningen kræver.

Vi benytte Lexoforms til at understøtte arbejdet med persondataloven og et rådgiver for Lexoforms.

Carsten Hedegaard Fohlmann er uddannet Cand.merc.aud og driver bogførings-og revisorvirksomheden Contar ApS. Carsten er næstformand i Foreningen Danske Revisorer og står bl.a. bag deres medlemsværktøjer Hvidvaskpakken og Persondatapakken til overholdelse af de pågældende lovgivninger samt kvalitetssikringssystemet for godkendte revisorer – FDR-audit.

Bliv kontaktet

Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. Læs mere i vores Persondata- og fortrolighedspolitik.

Ved at klikke på ”Send” nedenfor, giver du samtykke til, at Contar ApS må gemme og behandle de personlige oplysninger, du har angivet herover, til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse.

1 + 0 = ?