Tilmelding til

Contar holder 30-års jubilæum

Derfor inviteres du til åbent hus og netværks-event

Fredag den 12. januar 2024, kl. 13.00 – 18.00

Gennem de sidste 30 år har Contar hjulpet både mindre og større erhvervsdrivende samt frivillige foreninger med bogføring og regnskab. Et jubilæum vi meget gerne vil fejre med jer.

Sublim jazz

Receptionen foregår i vores lokaler på Rysensteensgade 14, 1. i København. Du kan vælge at høre på oplæg fra udvalgte fagfolk, som deler deres viden med korte foredrag eller kan bruge tiden på netværk. Du vil under alle omstændigheder få rig mulighed for at netværke og ikke mindst nyde tonerne fra behageligt jazz fra Olaf Sørensen Trio. Der vil være lidt drikkevarer og en lille buffet.

Du må meget gerne tilmelde dig, så vi ved, hvor stor den lille buffet skal være.

Bliv klogere og få udvidet dit netværk

Der vil hele eftermiddagen være mulighed for at netværke med de øvrige gæster og blive klogere på de foredrag, vores samarbejdspartnere afholder i mødelokalet.

Tilmeld dig i formularen her på siden. (skulle du efterfølgende blive forhindret i at deltage, må du meget gerne give besked til hanne@contar.dk)

Tilmeld dig 

Jeg ønsker at høre følgende oplæg:


Ved at klikke på ”Send” nedenfor, giver du samtykke til, at Contar ApS må gemme og behandle de personlige oplysninger, du har angivet herover, til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse. Læs mere i vores Persondata- og fortrolighedspolitik.

0 + 1 = ?